Sök
Sök
Mina sidor

TV & bredband

I vårt digitala utbud via kabel-TV finns de flesta kanalerna att tillgå. Vi rekommenderar att du i första hand använder detta. På sala.zmarket.se kan du se vilka tjänster som finns tillgängliga i nätet.

Det är du själv som installerar det material du beställt, om inte din leverantör tillhandahåller denna tjänst. De fria kanalerna ligger på samma kanalplatser som tidigare, vilket innebär att du inte ska behöva göra en ny kanalsökning. Om du däremot använt TV-box, kan kanalsökning komma att behöva göras om. Vill du hellre använda parabolantenn, är det ok. Den ska då monteras på insidan av ditt staket eller balkongräcke, för en säkrare passage och ett snyggare utseende på husfasaden.

Uttag
I din lägenhet finns ett mediaskåp monterat. Här kan du t ex placera din router. I vardagsrummet finns ett dubbeluttag framdraget till det gamla TV-uttaget. Det fungerar endast för de fria kanalerna SVT1, SVT2, SVT24, SVT Barnkanalen, SVT Kunskapskanalen och TV4. Alla andra tjänster som bredband, bredbandstelefoni och ytterligare TV kan du köpa till via tjänsteportalen sala.zmarket.se. Du kopplar upp din dator till uttaget bredvid det gamla TV-uttaget eller i bredbandsskåpet.

Felanmälan

  • Vid felanmälan för analog TV och radio,
    ring AT-installation 021-350990.
  • Vid felanmälan på fibernätet, kontakta din leverantör.

 Driftstatus

  • Se din leverantörs hemsida
  • Se vår KO´s hemsida Zmarket


Länk till ZMarkets tidning ZMagasin