Sök
Sök
Mina sidor

Värmeproblem Jakobsberg/Bryggeriet

Vi har sedan ett par veckor haft problem med att hålla värmen i våra hus på Jakobsberg och Bryggeriet på grund av ombyggnad av värmesystem. Enligt vårt avtal med entreprenören skall värme kopplas på senast den 15 september, vilket alltså inte skett.

Idag har vi tillsammans med entreprenören kommit överens om hur de på snabbaste sätt skall se till att vi får tillbaks värmen i husen. Det innebär att entrepernören kommer att hyra in arbetskraft från andra företag för att forcera fram värme till helgen. Ni kommer att få besök i era lägenheter för att entreprenören skall kunna lufta elementen. Om ni inte godkänner att de går in med reservnyckel ber vi er sätta en lapp på dörren med aktuella kontaktuppgifter så att de kan nå er. Arbeten kommer att ske även kvällstid och under helgen för att få tillbaks värmen snarast möjligt.

Preliminär tidplan enligt nedan:

Jakobsbergsgatan 12, 14, 16                                Torsdag 26/9

Jakobsbergsgatan 6,8,10                                      Fredag 27/9

Jakobsbergsgatan 18,20,22,24,26                        Fredag 27/9

Bryggerigatan 8,10,12,16,18                               Söndag 29/9

Återgången kommer att ske löpande vartefter fyllning och luftning sker. (Ni kan alltid begära legitimation av entreprenörerna som besöker er.) 

  

Vi beklagar verkligen det inträffade och gör allt vi kan för att lösa problemet så fort som möjligt och hoppas på er medverkan.