Sök
Sök
Mina sidor

Erbjudande

Erbjudande

När sista anmälningsdagen för intresseanmälan förfallit skickas erbjudande angående visning ut till de sju sökande som har högst poäng (köpoäng + boendepoäng) förutsatt att inkomstintyg laddats upp på Mina sidor för den sökande. Har du inte möjlighet att ladda upp inkomstintyg själv kan du maila eller komma in med dem till oss så hjälper vi till med det.
Finns inte inkomstintyg när erbjudande för lägenhet du anmälat dig på ska skickas ut så går lägenheten vidare till annan sökande i kön.

Kontaktuppgifter för att boka tid för visning finns i erbjudandet du får för respektive objekt.

När du deltagit i visning svarar du 'Ja' eller 'Nej' på erbjudandet på Mina sidor.
OBS! Svar måste inkomma innan sista svarsdatum förfallit! Vid tre uteblivna svar kommer en spärr för intresseanmälan att läggas in automatiskt, spärren ligger kvar i 6 månader.

Den sökande som har högst poäng (köpoäng + boendepoäng) när svarstiden för erbjudandet har förfallit tilldelas hyresavtalet, förutsatt att kreditupplysningen är fri från skulder och inkomstintyg godkänt sedan tidigare. 

 

På marknadsplats Ej köpoöngstyrd får den sökande som har anmält intresse först ett erbjudande angående tilldelat hyresavtal, förutsatt att kreditupplysningen är fri från skulder och inkomstintyg godkänt sedan tidigare.

Avtalet är för dess fullbordan och bestånd villkorat av att du senast 7 dagar efter underskrift av avtal, uppvisar intyg om att uppsägning skett av tidigare bostadshyresavtal alternativt att försäljning av bostadsrätt/villa genomförd/påbörjad.