Sök
Sök
Mina sidor

Kronparken

Kronparken är vårt nyaste område som blir inflyttningsklart i oktober 2019. Området är beläget vid Josefsdalsvägen och har adresserna 8 och 10. Det ligger invid Sagån och på andra sidan vägen återfinns Väsby kungsgård i Sala. Lägenheterna går att söka från och med den 13 mars och fördelas via vanliga kösystemet.

De två husen med 5 våningar är identiska och innehåller 40 lägenheter var med hiss, källare för cyklar och förråd och alla lägenheter har balkong.

På gården vid husen kommer en gemensamma uteplatser att ordnas för de boende. Lägenheterna är små till ytan men moderna och praktiska med öppen planlösning och väl tilltaget badrum med tvättmaskin/torktumlare. I husen finns ingen gemensam tvättstuga. 49 parkering för uthyrning och 3 handikapplatser finns inom området.

Husen kommer att ha porttelefon som ringer upp ett av er förutbestämt telefonnummer. Porten öpnnas sedan från er telefon. För att komma in i husen använder man en så kallad "tagg" iställer för traditionella nycklar. Det blir postboxar i bottenplanet men tidningshållare vid respektive dörr.

Till höger finner du information om vad som gäller för dessa lägenheter. Nedan finns några intressanta länkar. (Bilder och ritningar på lägenheterna tillhör JSB)

Bilder på de 4 typlägenheterna ovanifrån (de andra 4 är spegelvända) 

Ritningar på husen med lägenheterna 

Länk till JSB (här kan du se lägenheterna i 3D)

Länk till film från området på Youtube (film producerad av Daniel Lingblom)

Bild av balkonger

 


Rökfritt

Rökfritt

Husen och området är rökfritt vilket innebär att all rökning på området är förbjuden. Detta framgår i hyreskontraktet.

Laddsymbol 

Permobilplatser

I källarvåningen i respektive hus kommer vi att iordningsställa 6 platser för laddning och parkering av permobiler/elmopeder för uthyrning. Det kostar 50 kr/månad att hyra en sådan. Transport upp och ner från/till källaren sker med hiss. Automatiskt öppnande dörrar finns också i källaren.

Balkong med inklädnad                                         

Balkonger

I det här området har vi regler om balkonginklädnad. Om du vill klä in din balkong med insynsskydd så gäller det att du följer våra regler om färg och montering.

Bild av rabattkupong

Flyttrabatt

För dig som redan bor hos oss och vill flytta till Kronparken så kanske du kvalificerar för en flyttrabatt? Fyller du 75 år eller mer under 2019 så erbjuder vi 5000:- rabatt på första månadshyran om du flyttar in i Kronparken.

Bild av pengar

Hyra

Hyran för en lägenhet med ett rum med kök, 35 kvadratmeter, är 5150 kr per månad. För en lägenhet med två rum med kök, 45 kvadratmeter, är hyran 6350 kr per månad.