Sök
Sök
Mina sidor

Kronparken


Kronparken är vårt nyaste område som blev inflyttningsklart i oktober 2019. Området är beläget vid Josefsdalsvägen och har adresserna 8 och 10. Det ligger invid Sagån och på andra sidan vägen återfinns Väsby kungsgård i Sala.

Femvåningshyreshusen innefattar 80 stycken en- till tvårumslägenheter på 35 respektive 45 kvadratmeter. Lägenheterna är moderna med öppna planlösningar och utrustade med tvättmaskin, balkong samt hiss. Husen har källare med förråd, rejält barnvagnsutrymme, 6 stycken permobilplatser och cykelplats. Flerfamiljshusen är belägna strax norr om centrum med närhet till dammarna, lärkans idrottsanläggning och en större matbutik. Parkeringsplats finns att hyra i området. Insynsskydd till balkongerna är godkänt (men skall följa våra råd),  inglasning av balkong och markiser är inte tillåtet.
 

 

På gården vid husen kommer en gemensamma uteplatser att ordnas för de boende. I husen finns ingen gemensam tvättstuga. 49 parkering för uthyrning och 3 handikapplatser finns inom området.

Husen har porttelefon som ringer upp ett av er förutbestämt telefonnummer. Porten öpnnas sedan från er telefon. För att komma in i husen använder man en så kallad "tagg" iställer för traditionella nycklar. Det blir postboxar i bottenplanet men tidningshållare vid respektive dörr.

Gångavstånd

 

 

  • Tågstation 15 minuter
  • Torget 20 minuter

Till höger finner du information om vad som gäller för dessa lägenheter. Nedan finns några intressanta länkar. (Bilder och ritningar på lägenheterna tillhör JSB)

Bilder på de 4 typlägenheterna ovanifrån (de andra 4 är spegelvända) 

Ritningar på husen med lägenheterna 

Länk till JSB (här kan du se lägenheterna i 3D)

Länk till film från området på Youtube (film producerad av Daniel Lingblom)

Bild av balkonger


Rökfritt

Rökfritt

Husen och området är rökfritt vilket innebär att all rökning på området är förbjuden. Detta framgår i hyreskontraktet.

Laddsymbol 

Permobilplatser

I källarvåningen i respektive hus kommer vi att iordningsställa 6 platser för laddning och parkering av permobiler/elmopeder för uthyrning. Det kostar 50 kr/månad att hyra en sådan. Transport upp och ner från/till källaren sker med hiss. Automatiskt öppnande dörrar finns också i källaren.

Balkong med inklädnad                                         

Balkonger

I det här området har vi regler om balkonginklädnad. Om du vill klä in din balkong med insynsskydd så gäller det att du följer våra regler om färg och montering.

Bild av pengar

Hyra

Hyran för en lägenhet med ett rum med kök, 35 kvadratmeter, är 5150 kr per månad. För en lägenhet med två rum med kök, 45 kvadratmeter, är hyran 6350 kr per månad.